Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας Ι.Κ.Αντωνόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε. με πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή , την τοποθέτηση και το service, ιδρύεται το 1984 από τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο.

Kατασκευάζουμε, διανέμουμε και τοποθετούμε μεταλλικά ρολά ασφαλείας μικρών και μεγάλων διαστάσεων για σπίτια, καταστήματα και βιομηχανίες.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
 

Ποιότητα

Αντιπροσωπεύουμε μεγάλους οίκους του Εξωτερικού, που εμπορεύονται γκαραζόπορτες, πόρτες πυρασφαλείας, ειδικές πόρτες , μηχανισμούς κίνησης ,αυτοματισμούς πορτών και ανάλογα προϊόντα.

Πιστοποίηση

Όλα μας τα προϊόντα, συνοδεύονται με τα απαραίτητα πιστοποιητικά καταλληλότητας.

Τεχνολογία

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε ιδιόκτητο χώρο , στο 8ο χιλ. Π.Ε.Ο Λάρισας –Βόλου , με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και άριστα καταρτισμένο προσωπικό στον τεχνικό τομέα.

Εξειδίκευση

Οι τεχνίτες μας φέρουν εις πέρας όλες τις παραγωγικές διεργασίες καθώς έχουν κατάλληλα επιλεγεί , και συνεχώς εκπαιδεύονται.

Υπευθυνότητα

Η παραγωγή μας γίνεται , σύμφωνα με αυστηρά καθορισμένες διαδικασίες.

Στόχος

Στόχος μας , η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση των προϊόντων , η προσφορά ασφαλέστερων, λειτουργικότερων και οικονομικότερων λύσεων, χαρίζοντας σε επιχειρήσεις , επαγγελματίες και ιδιώτες την ευκολία και την καθημερινή άνεση.

Για όλα τα παραπάνω, είμαστε σίγουροι πως, η Εταιρεία μας Ι.Κ.Αντωνόπουλος & ΣΙΑ Ο.Ε είναι σε θέση να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας