ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΙ - ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ

Οι μηχανισμοί για συρόμενες ή ανοιγομενες αυλόπορτες διατίθενται σε πολλές διαφορετικές εκδόσεις και περιλαμβάνουν μοτέρ για την κίνηση μιας απλής οικιακής πόρτας μέχρι την κίνηση βιομηχανικών θυρών πολύ μεγάλου βάρους και με μεγάλη συχνότητα χρήσης.

Στα μοτέρ των πορτών μπορούν να τοποθετηθούν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ . για την άνετη και ασφαλή λειτουργία της πόρτας σας όπως φωτοκύτταρα ασφαλείας, τηλεχειρισμό, ειδικά μπουτόν, προειδοποιητικό φανό κλπ.

Λειτουργούν με τηλεχειρισμό και έχουν την δυνατότητα σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος να λειτουργήσουν χειροκίνητα .

Ανοιγόμενοι Μηχανισμοί

Μοτέρ για ανοιγόμενες αυλόπορτες. Ανοιγόμενοι μηχανισμοί (μπράτσα) για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Για άνοιγμα φύλλου πόρτας από 1,50μ έως 7,00μ ανάλογα με τον τύπο και τη διάσταση του μπράτσου. Κατάλληλοι για όλους τους τύπους πορτών. Εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της πόρτας.

Συρόμενοι Μηχανισμοί

Σε εμας μπορείτε να βρείτε Συρόμενα μοτέρ για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Για βάρος πόρτας από 300kg έως 4000kg ανάλογα με το τύπο του μηχανισμού. Κατάλληλοι για όλους τους τύπους πορτών. Εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία της πόρτας.